Новини

CoffeeBase

МАРТ - МЕСЕЦ НА ЖЕНИТЕ И ШОКОЛАДА

07.03.2012

Кофибейз България има удоволствието да представи пред българския потребител Le Royal - линия на шведската компания Barry Callebaut (най-големия в света производител на висококачествено какао и шоколадови изделия).

Le Royal е марка на Barry Callebaut, посветена на вендинга, отличаваща се с изключително качество, с пълна гама от вендинг продукти на конкурентна цена. Целта на компанията е да отговори на нуждата на вендинг - оператора за безупречна функционалност и на търсенето на потребителя за страхотен вкус!

Всички продукти Le Royal са създадени за работа във вендинг машини, като в по- голямата си част се агломерирани, което осигурява изключително и безпроблемно представяне във вендинг машини, дори и в среда с висока влажност.

Le Royal - всеотдайност в една чаша...

Опитайте нашите сладки изкушения!


Знаете ли, че 99% от жените обичат шоколад, защото съставките му карат МОМИЧЕТАТА да се чувстват обичани и специални.

Вкусът е страхотен, а усещането на топене в устата - несравнимо. Любителките на шоколада, често описват това усещане като момент на истинска наслада и екстаз. Какаовото масло в шоколада е виновно за това, да обичаме сладкото изкушение толкова много.

Шоколадът ни помага да се чувстваме добре защото съдържа фенилетиламин. Именно това е химикалът, който се освобождава в мозъка, когато сме истински влюбени.

Изтеглете прикачения файл
PDF, size - 1 Мб
« назад
 
     
 
2011 © CoffeBase Ltd. All rights reserved. Web design by SP Vision Ltd. Политика за поверителност